Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 18 oktober 2017 @ 21:47 door Max_v_Wees , 45 keer bekeken

15-vriend Nico helpt lastige …

15-vriend Nico helpt lastige bomenkappen 2006 
Na mijn chemotherapie van 2005 was ik angstig en durfde ik geen bosmaaier of kettingzaag meer beet te pakken of ik begon te beven. Gelukkig kwam mijn vriend en ex-collega ons uit de brand helpen.  Door zwaar weer waren er bomen omgewaait en moesten ze veilig neergelegt worden. "Handige Harrie" zoals ik hem noemde, kwam wel even vanuit Zeewolde naar Borculo met zijn bus en tendermaster zodat hij die eiken meteen mee kon nemen.
Slepen van de stammen kon ik wel. Dus in een dag was alles kort gezaagt en ging het op transport naar een goed doel.
(Handige Harrie is plotseling binnen 2 dagen ziekenhuis opname aan onbekende oorzaak in augustus 2016 overleden. Dat was mijn laatste vriend, maatje, makker, klusser en voorbeeld die ik bezat)................Reacties

  • Angela1958
    zaterdag 21 oktober 2017, 14:06

    Jeetje, dat is ook niet niks........surprise

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.